27 de febrer 2015

Treballem les plantes!

Utilitzem el microscopi!

Els alumnes de 4t estem treballant les plantes. Per aprendre millor la reproducció sexual de les plantes hem anat al laboratori per observar de ben a prop les parts de la flor! Ha sigut molt interessant utilitzar per primera vegada el microscopi!


També hem plantat mongetes en quatre jardineres diferents:



Primera jardinera: Les llavors d'aquesta jardinera disposaran de totes les condiciones que necessita una planta per créixer: aigua, sals minerals, oxigen, diòxid de carboni i llum solar.

Segona jardinera: Les llavors d'aquesta jardinera disposaran de: aigua, sals minerals, diòxid de carboni i oxigen. No disposaran de llum solar. Per això la jardinera la posarem dintre d'un armari de la classe.

Tercera jardinera: Les llavors d'aquesta jardinera disposaran de: aigua, diòxid de carboni, oxigen i llum solar. No disposaran de sals minerals. Per això les llavors d'aquesta jardinera estarà plantada amb sorra i no amb terra.

Quarta jardinera: Les llavors d'aquesta jardinera disposaran de: diòxid de carboni, oxigen, llum solar i sals minerals. No disposaran d'aigua. Per això les llavors d'aquesta jardinera no les regarem.

Al llarg d'unes setmanes anirem observant com creixen aquestes plantes i veurem si les condiciones amb les que hem plantat les diferents llavors influeix en el seu creixement.

Si voleu veure més fotos cliqueu AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada